Петър Александров, син на покойния бивш финансов министър Стоян Александров, и

...
Петър Александров, син на покойния бивш финансов министър Стоян Александров, и
Коментари Харесай

Шок! Синът на знаков финансов министър закопчан за бруталното убийство в София

Петър Александров, наследник на починалия бивш финансов министър Стоян Александров, и негов прочут, са упрекнати в похищение и ликвидиране, осведоми bTV.

Според събраните досега доказателства, двамата са умъртвили мъж, който е имал финансови отговорности към Петър Александров в размер на 300 000 лева

Както БЛИЦ заяви, двамата мъже са задържани при взаимна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, откакто родственици на жертвата подали сигнал за неговото изгубване. Тялото на убития мъж е намерено в камера в морга, като той е бил настанен там с подправени документи.

В същото време двамата мъже, арестувани за убийството, са минали границата сред България и Сърбия, като на граничните управляващи са посочили документите на убития мъж.

По този метод, съгласно проверяващите, хипотетичните причинители създали опит да прикрият следите от закононарушението.

И двамата мъже, обвинени за убийството, са арестувани за 72 часа и се чака на следващия ден прокуратурата да изиска непрекъснатия им арест. Те към този момент са с повдигнати обвинявания за тежкото закононарушение.

Според уеб страницата „ Скандал “ столичанинът Кирил Р. е бил похитен в дните към Нова година, защото имал дълг от към 300 000 лева към Петър Александров. Започнало е издирването му и тялото е намерено в частна морга, с която единия от двамата арестувани, имал договорни връзки като притежател на погребална организация.

Петър Александров – наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров

Петър Александров е притежател и взе участие в ръководството на 8 компании, множеството от които са Еднолични сдружения с лимитирана отговорност. Някои от тях е наследил от татко си.

Стоян Александров бе министър на финансите в държавното управление на Любен Беров и доцент в УНСС.

Той си отиде в края на август 2020 година на 71 години. Сред студентите бе по-известен с прякора Малката брадва поради всеобщото късане по време на изпити.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР